PDF Afdrukken E-mailadres

Containerunits als systeemkantoor

 

ABYDOS bvba ontwikkelt en produceert niet enkel systeemkantoren, maar ook volledige containergebouwen. Dit systeem laat ook toe om zowel standaard- als maatgerichte oplossingen te monteren bij onze klanten. Bijvoorbeeld als kantoor, sturingscentrale voor machines, sanitairevoorzieningen in bestaande loodsen en/of magazijnen.

 

containergebouw als systeemkantoor

 

Onze units zijn leverbaar met een breedte van 1 tot 3 meter en schakelbaar. Lengtes van 1 tot 12 meter en schakelbaar. Standaard tot 3 verdiepingen hoog mogelijk. Meer verdiepingen zijn bespreekbaar. De inrichting van de units kan volledig afgestemd worden op de eisen van de klant. Plaats ramen, deuren, binnenwanden, elektriciteit staat vrij door de klant te kiezen. De units worden ook standaard afgewerkt in een RAL kleur naar keuze. Zo kan u onmiddellijk uw kantoor afstemmen op uw bedrijfskleuren. Qua inrichting biedt ABYDOS u een enorme keuze aan qua buitenwandafwerkingen (staal, HPL plaat, volkern, alubond,...). De binnenafwerking stemmen we idem af op de wensen en eisen van de klant. Vanaf basis tot volledig brandwerende wanden in diverse brandweerstanden. Akoestische plafonds, keramische vloeren, linoleum, betegeling aan de wanden e.d. behoren tot ons standaard leveringsgamma. Afhankelijk van uw budget kan u zo de units afstemmen op uw behoeften, en op de eisen door de overheid opgelegd.

 

containergebouw als systemeemkantoor

 

Uiteraard voorzien we ook indien gewenst alle mogelijk trappen, relingen platformen. Extra dakverstevigingen zodat een extra loopvloer, laadoppervlak met zwaar draagvermogen ontstaat e.d. zijn standaard.

 

trap containergebouw

 

Indien de hoogte moet aangepast worden om een beter overzicht te krijgen in de fabriek of productie omgeving. Een dubbele bodem voor het doorvoeren van een gigantische hoeveelheid kabels inclusief een dubbele bodem met doorvoeringen voor servieskasten of sturingskasten, ABYDOS bvba biedt telkens de gepaste oplossing aan.